web analytics

Gastenverblijf


De B&B bevindt zich op de begane grond in de voormalige deel van de boerderij. Hier is met behoud van zoveel mogelijk authentieke elementen een sfeervolle kamer en een luxe badkamer gemaakt.

’t Visserhûs is een ruim 2 persoons gastenverblijf met twee heerlijke lits- jumeaux bedden met verstelbare bedbodem en een zithoekje. En natuurlijk een prachtige luxe badkamer met inloopdouche.

Uw ontbijt wordt geserveerd in de eetkamer, het terras of een mooi plekje in de tuin, waar u wilt en hoe laat u wilt. Wilt u een lunchpakket mee, laat het ons even weten.

De eetkamer bevindt zich naast de B&B. Hier is ook een koelkastje en een magnetron aanwezig en kunt u zelf koffie en thee maken.

’t Visserhûs heeft een eigen ingang en een terrasje met uitzicht op onze cottagetuin.

Er is geen tv, wel wifi en een goed uitgeruste boekenkast.

Wij hopen te bieden wat wij zelf ook belangrijk vinden; een goed bed, een heerlijke douche en lekker eten. Met deze prachtige plek en omgeving zijn alle ingrediënten aanwezig voor een prettig verblijf.

Op een hoek van ons erf bij de boomgaard hebben we een vuurplek gemaakt, wanneer de wind goed staat mag hier een ‘damesvuurtje’ gestookt worden.

Op zwoele zomeravonden, maar ook op andere avonden kunt u tegen vergoeding gebruik maken van de BBQ.

Geen zin om uit eten te gaan, maar wel zin in lekker eten? Wij koken graag voor u. Alleen een hoofdgerecht voor €17,50 of een 3 gangenmenu voor €25,-   Wel graag minimaal een dag tevoren reserveren.

Tarief voor logies en ontbijt per nacht:

1 persoon    €60,-

2 personen  €85,-

Bij een verblijf van 1 nacht rekenen wij een toeslag van €7,50.

Honden zijn, in overleg, welkom. Wel vragen wij 7,50 per verblijf.